Υπηρεσίες Data Center

Η διατήρηση ενός αξιόπιστου και τρέχουσας τεχνολογίας υπολογιστικού συστήματος, είναι περίπλοκη. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ του να υπάρχει τελευταίας τεχνολογίας περιβάλλον και της υπερβολικής δαπάνης για εξοπλισμό, που ενδέχεται να μην χρειαστεί. Οι πελάτες της Network Dynamics μπορούν να επωφεληθούν από την γνώση των τεχνικών μας αξιοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας για data center.

Η Network Dynamics προσφέρει μία γκάμα υπηρεσιών που σας βοηθάνε να μειώσετε τα περιττά έξοδα και να αυξήσετε τον χρόνο ζωής και την απόδοση του εξοπλισμού σας. Από μετακινήσεις data center ως διάθεση εξοπλισμού και ανακύκλωση, μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε στάδιο του κύκλου ζωής του πληροφοριακού σας συστήματος και να κρατήσουμε τα κρίσιμα εξαρτήματα σε ομαλή λειτουργία.

Υπηρεσίες IMAC

Η network Dynamics μπορεί να διαχειριστεί όλες τις εγκαταστάσεις, μετακινήσεις, προσθήκες και αλλαγές του data center σας.

Εγκατάσταση

Όταν αγοράζεται καινούριο εξοπλισμό για το πληροφοριακό σας σύστημα, χρειάζεστε έναν πιστοποιημένο τεχνικό για να σας κάνει την εγκατάσταση, καλέστε την Network Dynamics. Έχουμε ειδικευμένους τεχνικούς, σε ετοιμότητα, εξοπλισμένοι για μία εγκατάσταση, είτε μικρή είτε μεγάλη. Είτε η εγκατάσταση προετοιμάζεται μήνες πριν, είτε είναι έκτακτη ανάγκη, έχουμε τους πόρους να εκτελέσουμε για κάθε είδους εγκατάσταση, με απόλυτη ακρίβεια. Εγγυόμαστε για την δουλειά μας.

Μετακίνηση

Αν σκοπεύετε να μετακινηθείτε σε ένα νέο data center, η Network Dynamics προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, που σαν βοηθούν να στήσετε ένα πλάνο δράσης. Εμείς θα φροντίσουμε την διαδικασία, από την αρχή μέχρι το τέλος και θα σας βοηθήσουμε στην διάθεση τον πόρων του νέου data center σας, έτσι ώστε η υποδομή σας να χρησιμοποιείται αποτελεσματικά και έξυπνα.

Προσθήκη

Οι αναβαθμίσεις του συστήματος ή η ανανέωση του εξοπλισμού μπορεί να φοβίζει ορισμένους υπεύθυνους ΙΤ, αλλά για τους έμπυρους τεχνικούς της Network Dynamics είναι μόνο τυπικά έργα. Θα συζητήσουμε μαζί σας για να καταλάβουμε καλύτερα τις επιλογές που έχετε, και να διατυπώσουμε ένα σχέδιο δράσης που να ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμα και στον προϋπολογισμό σας.

Αλλαγή

Έχετε ανάγκη να επαναριθμήσετε το data center σας; Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να αλλάξουν τα πράγματα. Πολλές φορές η ανακατανομή και η αναδιοργάνωση των πόρων σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην δουλειά σας. Είτε βελτιστοποιείτε το data center σας για να γίνει πιο αποδοτικό ενεργειακά, είτε προσπαθείτε να μεγιστοποιήσετε τους πόρους, ή να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην εγκατάσταση σας, οι έμπυροι τεχνικοί της Network Dynamics μπορούν να το αναλάβουν εξολοκλήρου.

Απομακρυσμένη Παρακολούθηση

Πολλοί από τους πελάτες μας λειτουργούν πάνω από ένα data center. Είναι αδύνατο να παρακολουθείς κάθε μηχάνημα σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, χωρίς μία λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Είναι εύκολο να διατηρήσετε το επίπεδο λειτουργίας του data center σας και να κρατήσετε τα πράγματα υπό έλεγχο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης της Network Dynamics. Με την λύση που προσφέρουμε, τόσο η Network Dynamics όσο και ο πελάτης θα ειδοποιηθούν όταν γίνει κάτι – από την αλλαγή στη θερμοκρασία δωματίου έως την έλλειψη χώρου ενός σκληρού δίσκου.

Το σύστημα προειδοποίησης, μας δίνει τη δυνατότητα να διαγνώσουμε πιθανά προβλήματα πριν εμφανιστούν, έτσι μας δίνει τον έλεγχο της κατάστασης. Υπάρχει επίσης και η λειτουργία “Call Home” για να διασφαλίσουμε ότι θα είστε σε ετοιμότητα για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα.

Με την Network Dynamics να προσέχει το data center σας απομακρυσμένα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο μπορεί να διαγνωστεί και να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν.

Μετακίνηση Data Center

Μετεγκατάσταση ενός data center; Μην επιτρέψετε να διακόψει τις εργασίες σας ως συνήθως! Η Network Dynamics βοηθάει στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση της μετεγκατάστασης του data center. Μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ότι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του data center θα είναι ο ελάχιστος δυνατόν.

Όταν είστε έτοιμοι για την μετεγκατάσταση, μπορούμε να αναπαράγουμε εντελώς το data center σας, χρησιμοποιώντας ενοικιασμένο εξοπλισμό, για να διασφαλίσουμε ότι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας θα είναι μηδενικός κατά τη διάρκεια της μετεγκατάστασης. Εμείς θα ασχοληθούμε επίσης με την συσκευασία και μεταφορά του εξοπλισμού σας. Χρησιμοποιούμε συσκευασίες κατά παραγγελία για κάθε μηχάνημα και εγγυόμαστε ότι θα φτάσει στον προορισμό του χωρίς περισσότερη φθορά από όση ήδη είχε κατά την αναχώρηση.

Η διαδικασία μας είναι απλή.

- Ανάλυση. Η ομάδα μας, θα αξιολογήσει το περιβάλλον σας, τα σχέδια σας για την νέα εγκατάσταση, καθώς και την διοικητική μέριμνα της μετεγκατάστασης.

- Εφοδιασμός. Η ομάδα εφοδιασμού μας, έχει εκτεταμένη εμπειρία στην συσκευασία, μεταφορά και μετακίνηση εξοπλισμού πληροφορικής. Επειδή πακετάρουμε και μεταφέρουμε εξοπλισμό σε ημερήσια βάση, καταλαβαίνουμε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά. Αυτή εμπειρία μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε και να αποτρέψουμε τυχόν προβλήματα κατά τη μεταφορά και να εξασφαλίσουμε μια ομαλή μετεγκατάσταση.

- Επιθεώρηση Χώρου. Θα εξετάσουμε τον τρέχοντα εξοπλισμό σας, και οι ειδικοί μας θα προτείνουν πια μηχανήματα θα πρέπει να αναβαθμιστούν, παροπλιστούν η να αντικατασταθούν. Μετά θα αξιολογηθούν οι ανάγκες σας σε ρεύμα, καλωδιώσεις, υλικά τοποθέτησης – ράφια, και όλα τα πρόσθετα στοιχεία που θα εγκατασταθούν.

Αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον ειδικό για την μετεγκατάσταση του data center σας, επικοινωνήστε με την Network Dynamics σήμερα.

Υπηρεσιες Βραχυπρόθεσμων Έργων

Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα, σε ότι σχετίζεται με την καθημερινή συντήρηση του data center σας.

Όταν χρειάζεστε βοήθεια, είτε προσωρινά, είτε μακροπρόθεσμα, είτε με βάση κάποιο έργο, η Network Dynamics μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις ανάγκες σας εύκολα και γρήγορα μέσω συμβαλλόμενων υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση υπάρχει για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη συντήρηση. Η Network Dynamics απασχολεί πιστοποιημένους τεχνικούς, οι οποίοι είναι πάντα σε ετοιμότητα και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε βραχυπρόθεσμη επισκευή ή έργο.

Σε περίπτωση που χρειάζεται ένας τεχνικός μακροπρόθεσμα, η Network Dynamics θα έρθει σε επαφή με τους καλύτερους τεχνικούς της περιοχής σας, που να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Εγκαταστάσεις IT

Οι πιστοποιημένοι μας τεχνικοί είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για νέες εγκαταστάσεις και δοκιμές εξοπλισμού. Είτε αγοράζετε εξοπλισμό μέσω της Network Dynamics είτε μέσω άλλου προμηθευτή, μπορείτε να βασίζεστε στους πιστοποιημένους τεχνικούς της Network Dynamics για την εγκατάσταση του υλικού και του λογισμικού, την ολοκλήρωση τον κατάλληλων δοκιμών και των διαγνωστικών για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας ενσωματώθηκε και λειτουργεί σωστά.

Εάν χρειάζεστε κάτι περισσότερο από μία εφάπαξ υπηρεσία εγκατάστασης, ή εάν το προσωπικό της εταιρείας σας χρειάζεται επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα πληροφορικής, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους κατάλληλους υποψήφιους για μία θέση στον τομέα της πληροφορικής. Η Network Dynamics προσφέρει επικοινωνία, προσωρινή ή μόνιμη υπηρεσία στελέχωσης με εγγυημένα αποτελέσματα.

Εγκατάσταση και λειτουργία εύκολα και γρήγορα

Σχεδιασμός Data Center

Αν έχετε στελεχώσει το data center σας με τεχνικούς, πιθανότατα είναι πολύ απασχολημένοι. Όταν έρχεται η ώρα να αντικαταστήσετε έναν διακομιστή ή να ρυθμίσετε ένα νέο μηχάνημα, η Network Dynamics μπορεί να ολοκληρώσει το έργο έτσι ώστε οι τεχνικοί σας να επικεντρωθούν στις ημερήσιες ευθύνες τους χωρίς να του επιβαρύνεται.

Θα οργανώσουμε και θα ρυθμίσουμε τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, ακόμα και στις εγκαταστάσεις σας αν αυτό προτιμάτε. Μόλις το υλικό έχει ελεγχθεί πλήρως, θα το ενσωματώσουμε στο περιβάλλον σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση τυχόν απαιτούμενου χρόνου διακοπής.

Εάν το έργο σας απαιτεί μια ομάδα, όπως η εγκατάσταση ενός νέου data center, οι εμπειρογνώμονες της Network Dynamics θα συνεργαστούν με τους υπεύθυνους του έργου που έχετε ορίσει για να σχεδιάσουν κάθε λεπτομέρεια.

Θα εργαστούμε μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έχετε ορίσει για τη διαμόρφωση κάθε στοιχείου, τον έλεγχο του κάθε μηχανήματος και την κατασκευή υποδομών για την βέλτιστη απόδοση του data center σας.

Όταν είναι έτοιμο, θα είμαστε εκεί για να εξασφαλίσουμε την σωστή ανάπτυξη και την ορθή λειτουργία του κάθε στοιχείου ξεχωριστά.