Ανάκτηση συστημάτων

Είμαστε δίπλα σας μετά από καταστροφική ζημιά στις υποδομές σας – που σε κάποιες περιπτώσεις, κατά ειρωνικό τρόπο, γίνεται χειρότερη από τις ενέργειες του προσωπικού της τεχνικής υποστήριξης.

Προσπαθούμε να ανακτήσουμε σχεδόν όλα τα δεδομένα από συστοιχίες RAID σκληρών δίσκων των διακομιστών, και συνήθως επιτυγχάνουμε την ανάκτηση των κρίσιμων αρχείων.

Επίσης, η εταιρεία μας επαναφέρει τη λειτουργικότητα του δικτύου εντός 48 ωρών – σε οποιαδήποτε περίπτωση – έτσι ώστε ο νέος μας πελάτης να επανέλθει στη δουλειά του όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα, να λειτουργεί κάτω από την προστασία των συμβολαίων συντήρησής μας.

Σας προστατεύουμε με ένα πολυ-επίπεδο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το οποίο χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μεθόδων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είτε στον χώρο του πελάτη, είτε εκτός εγκαταστάσεων, σε ειδικούς servers.

Η μελέτη εφαρμογής δικτύου περιλαμβάνει συστάσεις σχετικά με το σχεδιασμό και την αποκατάσταση των καταστροφών. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα πιο προηγμένα σενάρια προγραμματισμού αντιμετώπισης των καταστροφών είναι και πιο ακριβά, ο πελάτης μας έχει την επιλογή να τα εφαρμόσει όποτε το θεωρεί απαραίτητο, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του και την αύξηση της εμπιστοσύνης στο σύστημα.

Ωστόσο, εγγυόμαστε ότι μέσα από ένα σύστημα αντιγράφων ασφαλείας, τα δεδομένα των πελατών μας θα είναι διαθέσιμα για αποκατάσταση ανά πάσα στιγμή και ότι η λειτουργικότητα του δικτύου τους διασφαλίζεται μέσω hardware redundancy (όπως σκληρούς δίσκους σε RAID, διπλά τροφοδοτικά, virtualization, clustering κτλ.) στους διακομιστές και τον δικτυακό εξοπλισμό.