Διαχείριση κύκλου ζωής IT

Η Network Dynamics προσφέρει μια ποικιλία λύσεων για να βοηθήσει την επιχείρησή σας σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής του εξοπλισμού πληροφορικής της, να βελτιστοποιήσει την απόδοση της αυτοματοποίησής σας και να μειώσει το συνολικό κόστος.

Απόκτηση Υποδομής

Οι συμβάσεις εξοπλισμού μπορεί να είναι μία επίπονη διαδικασία, αλλά η Network Dynamics έχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βρείτε το καλύτερο hardware στο ελάχιστο δυνατό κόστος, για την επιχείρησή σας. Η Network Dynamics αγοράζει και πουλάει hardware από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι IBM, Cisco, HP, Sun, Oracle και άλλους. Διατηρούμε μια εκτενή καταγραφή του εξοπλισμού σας, ώστε να μπορούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας γρήγορα. Οι ειδικευμένοι αντιπρόσωποι πωλήσεών μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα σωστά εξαρτήματα για την επιχείρησή σας, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας μπορούν να ρυθμίσουν τον εξοπλισμό σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Καθώς οι απαιτήσεις για την υποδομή σας θα αλλάζουν και θα αυξάνονται, παράλληλα με την επιχείρησή σας, η Network Dynamics θα είναι εκεί για να σας προμηθεύσει με τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να πάτε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Υπηρεσίες Εγκατάστασης

Αφού έχετε βρει το σωστό εξοπλισμό, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην εγκατάστασή του. Είτε αγοράζετε τον εξοπλισμό σας μέσω της Network Dynamics είτε μέσω άλλου προμηθευτή, οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της Network Dynamics μπορούν να εγκαταστήσουν το υλικό και το λογισμικό σας και να ολοκληρώσουν τις κατάλληλες δοκιμές και διαγνωστικά, για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σωστά.

Υπηρεσίες Υποστήριξης

Η Network Dynamics καλύπτει τον εξοπλισμό από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι IBM, Cisco, Dell, EMC, HP, Sun, Oracle και άλλους. Έχουμε καταστήσει εύκολη την διατήρηση και την διαχείριση όλων των εξαρτημάτων σας. Προσφέρουμε ανταγωνιστικά SLA που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας, και η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι από τις καλύτερες στον χώρο.

Βοήθεια στο τέλος του κύκλου ζωής

Η Network Dynamics μπορεί να συνεχίσει να σας παρέχει στήριξη καιρό μετά τη λήξη της εγγύησης του κατασκευαστή, αλλά όταν έρθει η ώρα να αντικατασταθούν τα παλαιότερα ή αχρησιμοποίητα εξαρτήματα, θα τα μεταπωλήσει ή θα τα ανακυκλώσει για εσάς. Οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε ποιος εξοπλισμός έχει την μεγαλύτερη αξία στη δευτερογενή αγορά και να σας φτιάξουν ένα πλάνο τέλους-κύκλου-ζωής που εξασφαλίζει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από την αρχική σας επένδυση. Προσφέρουμε πολλαπλές λύσεις μεταπώλησης, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης επαναγοράς. Εάν ο εξοπλισμός σας θεωρείται ότι δεν έχει καμία αξία, θα αποσύρεται, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διαγραφή δεδομένων και τεμαχισμού δίσκων. Όλες οι διεργασίες διάθεσης εξοπλισμού πληροφορικής είναι εγγυημένες και σύμφωνες με τα πρότυπα της HIPPA, EPA, NIPSOM και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

 

Διάθεση και ανακύκλωση εξοπλισμού

Ο αχρησιμοποίητος εξοπλισμός σας θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγάλη αξία! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καθορίσετε την αγοραστική αξία του εξοπλισμού σας για να πετύχετε την υψηλότερη δυνατή επιστροφή. Στη συνέχεια θα σας κάνουμε μία προσφορά αγοράς του εξοπλισμού σας με είτε χρηματική επιστροφή είτε με πίστωση σε μία νέα αγορά σας.

Στην περίπτωση που ο εξοπλισμός σας δεν έχει καμία αγοραστική αξία: Κανένα πρόβλημα, Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απορρίψετε τον εξοπλισμό με ασφαλείς και περιβαλλοντικά υπεύθυνους τρόπους.

GreenIT

Η ανακύκλωση παλαιών εξαρτημάτων είναι εύκολη με την Network Dynamics. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να επαναχρησιμοποιήσουμε κάθε εξάρτημα, και κάθε εξάρτημα ή μηχάνημα που δεν μπορεί να διασωθεί καταστρέφονται με περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο. Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον. Το πρόγραμμα μας για ανακύκλωση εξοπλισμού πληροφορικής περιλαμβάνει: Τήρηση της Πολιτικής μηδενικής υγειονομικής ταφής των αποβλήτων, καθαρές και αειφόρες πρακτικές απόρριψης και πλήρη συμβατότητα με την EPA.

Όταν η ανακύκλωση του εξοπλισμού δεν είναι ορθή για οποιονδήποτε λόγο, μπορούμε ακόμα να απορρίψουμε τον εξοπλισμό σας με ασφάλεια και σεβασμό πρως το περιβάλλον. Επιπλέον, εγγυόμαστε ότι οι υπηρεσίες μας θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας για διαφάνεια και ποιότητα.

Η Network Dynamics κατέχει φορητές μονάδες καταστροφής δίσκων για ασφαλή και μόνιμη καταστροφή των παλιών δίσκων, διαφυλάσσοντας όλα τα ευαίσθητα δεδομένα της εταιρείας. Παρέχουμε ένα Πιστοποιητικό Καταστροφής, κατόπιν αιτήματος, και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται και ο εξοπλισμός σας έχει καταστραφεί με βάση τα πρότυπα EPA.

Καταστροφή Δεδομένων

Είναι λυπηρό, αλλά πολλοί επαγγελματίες δεν γνωρίζουν ότι τα διαγραμμένα αρχεία μπορούν να ανακτηθούν και να παρέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες σε χάκερ και εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα μπορούν να είναι τόσο απλά όσο ένα διαγραμμένο email ή τόσο ζωτικής σημασίας όσο τα μητρώα της επιχείρησης ή τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών.

Η Network Dynamics εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων και την ησυχία σας χρησιμοποιώντας την καταστροφή δίσκων και την υπηρεσία καταστροφής δεδομένων. Σας εγγυόμαστε ότι τα δεδομένα σας δεν θα είναι ανακτήσιμα μετά την διαγραφή και παρέχουμε πιστοποιητικό καταστροφής, κατόπιν αιτήματος.

Η Network Dynamics χρησιμοποιεί την καλύτερη δυνατή τεχνολογία για τον καθαρισμό των δίσκων με βάση τα πρότυπα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Αξιοποιούμε:

• Τεμαχισμό Δίσκου

• Πιστοποιημένη αποστείρωση δεδομένων και αναφορών

• Διαγραφή δεδομένων εντός και εκτός των εγκαταστάσεων

• Department of Defense 5220.22M 3x/5x/7x

• Προσαρμοσμένη Δεδομένων Διαγραφή

Η Network Dynamics κατέχει φορητές μονάδες καταστροφής δίσκων για ασφαλή και μόνιμη καταστροφή των παλιών δίσκων, διαφυλάσσοντας όλα τα ευαίσθητα δεδομένα της εταιρείας. Παρέχουμε ένα Πιστοποιητικό Καταστροφής, κατόπιν αιτήματος, και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται και ο εξοπλισμός σας έχει καταστραφεί με βάση τα πρότυπα EPA.

Ανακάλυψη και διαχείριση πόρων

Όταν γίνεστε πελάτης της Network Dynamics, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην online πλατφόρμα διαχείρισης πόρων. Θα ολοκληρώσουμε έναν ενδελεχή έλεγχο στο data center σας, για να εξασφαλίσουμε ότι όλη η διαχείριση του εξοπλισμού σας είναι σε ένα μέρος – ακόμα και μηχανήματα που δεν είναι υπό την υποστήριξη μας. Μία λεπτομερείς online βιβλιοθήκη για όλο τον εξοπλισμό του data center σας, ανεξαρτήτως κατασκευαστή ή συμβολαίου υποστήριξης.

Η Network Dynamics παρέχει:

• Έναν λεπτομερή έλεγχο του data center σας, συμπεριλαμβανομένου του διαχωρισμού του εξοπλισμού σε κρίσιμα εξαρτήματα και μη κρίσιμα εξαρτήματα.

• On-line παρακολούθηση και τεκμηρίωση για όλο τον εξοπλισμό πληροφορικής.

• Αναγνώριση προβλημάτων και προειδοποιητικών σημαδιών πριν από ένα μικρό θέμα μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό πρόβλημα.

• Παρακολούθηση της τρέχουσας σύμβασης συντήρησης και προσαρμοσμένος σχεδιασμός για μελλοντικές εφαρμογές.

Με τα εργαλεία διαχείρισης πόρων μας, θα γνωρίζεται όχι μόνο που είναι τοποθετημένο κάθε μηχάνημα ή εξάρτημα, αλλά και την τρέχουσα κατάστασή του, και θα λαμβάνεται ειδοποιήσεις όταν παύει να λειτουργεί στην μέγιστη απόδοση.

Η ανακάλυψη και διαχείριση πόρων της Network Dynamics αυξάνει την απόδοση του data center σας, και εξαλείφει τον κίνδυνο ασφαλείας σε ευαίσθητα δεδομένα και της καταμέτρησης των αγνοούμενων συσκευών.