Συμβόλαια συντήρησης / τεχνικής υποστήριξης

Τα συμβόλαια συντήρησης και τεχνικής υποστήριξής μας, είναι ειδικά σχεδιασμένα πάνω στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε το πιο ολοκληρωμένο επίπεδο στήριξης, διατηρώντας παράλληλα ρεαλιστικό το κόστος. Στόχος μας, είναι να βεβαιωθούμε ότι ο πελάτης μας αισθάνεται σαν να έχει ένα εσωτερικό τμήμα Ι.Τ. χωρίς το κόστος να συγκρίνεται με αυτό της μίσθωσης προσωπικού.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Διαθεσιμότητα | 100% συνεχής λειτουργία

Η στιγμή που ένα εσωτερικό τμήμα IT αποδεικνύεται κοστοβόρο και ανεπαρκές δημιουργείται από την τεράστια τεχνική εμπειρία μας, τη φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση της ομάδας μας αλλά και την εξειδικευμένη τεχνικής υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο.

Εγκαταστάσεις δικτύων

Μελέτη υλοποίησης δικτύου

Ψηφιακή συνεργασία

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Εγκαταστάσεις computer room

Ανοχή σφαλμάτων

Συστήματα ενέργειας

Ασύρματα δίκτυα

Διαθεσιμότητα & Ασφάλεια

Έλεγχος ασφαλείας

Site-to-Site Secure VPN

Τηλεφωνικά συστήματα

Αναβάθμιση / επέκταση δικτύου

Ασφάλεια δικτύων

Το πλεονέκτημα που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας είναι η γνώση μας για την αξιολόγηση των κινδύνων της ασφάλειας και τη μείωση τους.

Η αύξηση της ανταγωνιστικότητας στις αγορές σήμερα, έχει ως αποτέλεσμα, κάποιοι να μην σέβονται τους νόμους του κράτους προσπαθώντας να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης και της βιομηχανικής κατασκοπίας. Λόγω επίσης της αυξημένης έκθεσης των εταιρειών μέσω διαδικτύου το φαινόμενο, μπορεί να πάρει μορφή εταιρικής πειρατείας και κλοπής δεδομένων.

Κατά την διάρκεια του σχεδιασμού ενός εταιρικού δικτύου, ξεκινάμε από την εξάλειψη των βασικών κινδύνων ασφαλείας που έχουν να κάνουν με τη θεμελιώδη πρόσβαση στο διαδίκτυο: πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποστολή/λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανάκτηση συστημάτων

Μία από τις πιο σημαντικές μας υπηρεσίες είναι η αποκατάσταση ζημιών. Μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη ανάκτηση ολόκληρων δικτύων ή μεμονωμένων διαμοιραστών.

Είμαστε δίπλα σας μετά από καταστροφική ζημιά στις υποδομές σας – που σε κάποιες περιπτώσεις, κατά ειρωνικό τρόπο, γίνεται χειρότερη από τις ενέργειες του προσωπικού της τεχνικής υποστήριξης.

Διαβάστε περισσότερα...

Μελέτες υλοποίησης δικτύου

Το πρώτο βήμα στην υλοποίηση είτε ενός νέου δικτύου δεδομένων, είτε την αναβάθμιση / επέκταση ενός ήδη υπάρχοντος, είναι να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη μας, ώστε να παρέχουμε την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση, με προοπτικές επέκτασης στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα...

Backup

Εξετάζουμε τους πολλαπλούς μεθόδους backup, για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την διασφάλιση της ακεραιότητας των πολύτιμων δεδομένων του πελάτη μας.

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Γιατί να είστε στο γραφείο αν δεν χρειάζεται; – Έχουμε ενσωματώσει τεχνολογίες από τους καλύτερους κατασκευαστές προγραμμάτων που προσφέρουν ασφαλή και γρήγορη απομακρυσμένη πρόσβαση για το προσωπικό που δουλεύει εκτός γραφείου.

Οποιαδήποτε πληροφορία που είναι διαθέσιμη στο γραφείο προωθείται, μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης, εκτός γραφείου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη συνεργασία των υπαλλήλων εντός και εκτός γραφείου.

Διαβάστε περισσότερα...