Λύσεις Εγγύησης Εξοπλισμού

Η Network Dynamics παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, στόχος μας είναι η ποιότητα και η αξία του κέντρου δεδομένων. Μία από τις βασικές μας δραστηριότητες είναι η υποστήριξη και η συντήρηση εξοπλισμού πληροφορικής, με σκοπό να αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου είτε να συνδυαστεί αρμονικά με τα σχέδια συντήρησης του κατασκευαστή. Με τα πακέτα συντήρησης της Network Dynamics, το κόστος συντήρησης τον πελατών μειώνεται κατά μέσο όρο 40 – 70%, και με την συντήρηση να αποτελεί το 70% του μέσου προϋπολογισμού του τμήματος πληροφορικής, αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό χρημάτων. Η αξία της υπηρεσίας δεν σταματά εκεί. Το επίπεδο των υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας, δεν μπορεί να το φτάσει καμία από τις κατασκευάστριες εταιρείες. Με τους πελάτες γνωριζόμαστε κατ’ όνομα, για την Network Dynamics δεν είστε απλά ένας λογαριασμός στο σύστημα υποστήριξης.

Με γραφεία και αποθήκες πάντα σε κοντινή απόσταση από εσάς, το να φτάσουμε ή να ξεπεράσουμε τα επιθυμητά επίπεδα παροχής της υπηρεσίας μας, είναι δεδομένο. Διαθέτουμε ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό σας και τα αποθηκεύουμε κοντά σας, όπου και αν βρίσκεστε. Τα επίπεδα εξυπηρέτησής μας είναι 100% προσαρμόσιμα στις ανάγκες σας και δεν βασίζονται σε απαράλλακτα συμβόλαια και πλάνα τιμολόγησης.

Οι περισσότεροι πελάτες μας εκτιμούν πάρα πολύ τη φιλοσοφία της δουλειάς μας. Με απλά λόγια, για εμάς δεν έχει νόημα να πληρώνετε περισσότερα χρήματα για να διατηρήσετε παλαιότερο εξοπλισμό. Για τον οποίο τα εξαρτήματα είναι πιο άφθονα και φθηνότερα καθώς υπάρχουν περισσότεροι τεχνικοί που έχουν εκπαιδευτεί πάνω σε παλαιότερα μηχανήματα. Όταν οι κατασκευαστές αυξάνουν το κόστος συντήρησης μόνο και μόνο επειδή ο εξοπλισμός σας είναι παλιός, απλώς προσπαθούν να σας πιέσουν να αγοράσετε νεότερο εξοπλισμό, ανεξαρτήτως αν τον χρειάζεστε.

Εκτός από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησής μας, προσφέρουμε μια σειρά από επαγγελματικές υπηρεσίες για κέντρα δεδομένων. Από την προμήθεια υλικού, σε IMAC, στην διάθεση εξοπλισμού πληροφορικής, ακόμη και στη διάθεση προσωπικού, η Network Dynamics είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της πληροφορικής

Ασφαλής Αποθήκευση

Με τα ασφαλή και με ελεγχόμενο κλίμα κέντρα αποθήκευσης εξασφαλίζουμε ότι η ομάδα μας έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε ανταλλακτικό εύκολα και γρήγορα. Στην περίπτωση που δεν έχουμε κέντρο αποθήκευσης κοντά σας, θα δημιουργήσουμε ένα, για να εξασφαλίσουμε ότι η εταιρεία σας θα λάβει την βέλτιστη ποιότητα της υπηρεσίας μας.

Τοπική Αποθήκευση Ανταλλακτικών – Όπου και αν βρίσκεστε

Η Network Dynamics έχει πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο ανταλλακτικών περιλαμβάνοντας τα πάντα από καλώδια σε πλήρως ρυθμισμένα Superdome.

Ως ειδικοί στο καινούριο και μεταχειρισμένο hardware, η Network Dynamics μπορεί να σας προσφέρει ανταλλακτικά για μηχανήματα οποιασδήποτε γενιάς, ακόμα και σπάνια εξαρτήματα που είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις στην αγορά. Επιπλέον, η Network Dynamics αγοράζει και πουλάει hardware από όλους τους κατασκευαστές – αυτό σημαίνει ότι, όποιο ανταλλακτικό χρειαστείτε, μπορείτε να το αποκτήσετε από μία μόνο πηγή.

Θα στεγάσουμε τα ανταλλακτικά σας σε έναν ή και περισσότερους από τους ασφαλής χώρους αποθήκευσης μας. Έχοντας τα ανταλλακτικά σας σε κοντινούς σταθμούς σημαίνει γρήγορους χρόνους απόκρισης σύμφωνα με το SLA.

Συμβόλαια / Επιλογές SLA

Η Network Dynamics προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από επιλογές για SLA συμβόλαια, επιτρέποντα σας να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σας και στα οικονομικό σας πλάνο.

Δεν υπάρχουν κυρώσεις στην περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε εξοπλισμό στην συμφωνία σας, μπορείτε να αλλάξετε το SLA σας οποιαδήποτε στιγμή. Η τηλεφωνική μας υποστήριξη 24 x 7 x 365 είναι η ίδια για όλα μας τα SLA, καθώς και οι εγκεκριμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν όλα τα online αιτήματα υποστήριξης εντός μισής ώρας από την αίτηση.

Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε το δικό σας SLA ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σας μοναδικές ανάγκες. Για παράδειγμα, τετράωρη απόκριση, σημαίνει ότι εντός τεσσάρων ορών, το νέο εξάρτημα θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις σας, και NBD σημαίνει ότι εγγυόμαστε ότι τα εξαρτήματα θα φτάσουν σε εσάς μέχρι το μεσημέρι της επόμενης εργάσιμης μέρας.

Η online πλατφόρμα της Network Dynamics αξιοποιεί όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας (SLA,S/N, κτλ.) και σας επιτρέπει να στείλετε αίτηση προβλήματος online. Η ομάδα μας ελέγχει το online σύστημα όλο το 24ωρο ώστε να εξασφαλίσουν μία γρήγορη επίλυση στο πρόβλημά σας.