Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες – Blog – Eshop

Όποιος βιώσει τη γέννηση και την ανάπτυξη μιας εταιρείας γνωρίζει καλά πόση φροντίδα, προσοχή και μεράκι θέλει για να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα που θα αποτελέσει ανταγωνιστικό παράγοντα στον τομέα του. Τα ίδια ακριβώς στοιχεία απαιτούνται για να δημιουργηθεί το ψηφιακό αποτύπωμα της επιχείρησης σας, το οποίο δεν είναι άλλο από την ιστοσελίδα σας.

Ιστοσελίδες

Τα δεδομένα στον κόσμο του διαδικτύου συνεχώς αλλάζουν και οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι ευέλικτα και προσεκτικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται σε αυτά. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η βαθιά κατανόηση του κάθε πελάτη μας αλλά και η μεγάλη τεχνογνωσία της ομάδας μας είναι τα χαρακτηριστικά που οδηγούν στην επιτυχημένη υλοποίηση κάθε project. Δεν πιστεύουμε σε έτοιμα πακέτα ή προτάσεις και αντιμετωπίζουμε την κάθε εταιρεία που θέλει να φτιάξει μια ιστοσελίδα σαν την ξεχωριστή οντότητα που είναι.

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Η δημιουργία ενός e-shop είναι σημαντικό βήμα για κάθε επιχείρηση αφού αποτελεί στην ουσία την έναρξη ενός νέου καταστήματος και μάλιστα υψηλών απαιτήσεων. Σε αυτό οι πελάτες σας μπορούν να περιηγηθούν και να αγοράσουν τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο για αυτό και πρέπει να έχει αναπτυχθεί με φροντίδα και προσοχή. Το περιβάλλον του οφείλει να είναι φιλικό και εύχρηστο για να διευκολύνει τις αγορές των επισκεπτών και βέβαια να τον παροτρύνει να σας ξανα διαλέξει για μελλοντικές αγορές. Ταυτόχρονα, δημιουργούμε εύχρηστες πλατφόρμες διαχείρισης έτσι ώστε να μπορείτε με ευκολία να εργάζεσθε ανανεώνοντας τα προϊόντα.

Web εφαρμογές στα μέτρα σας

Έχετε κάποια συγκεκριμένη ανάγκη; Κατασκευάζουμε custom δικτυακές εφαρμογές είτε για χρήση μέσω του web είτε εσωτερικά του εταιρικού σας δικτύου.

Σχεδίαση και υλοποίηση εφαρμογών

Στον κόσμο των επιχειρήσεων ένα είναι το μόνο σίγουρο πως ο χρόνος είναι χρήμα! Για αυτό εργασίες που είναι χρονοβόρες πλέον με την ανάπτυξη εφαρμογών μπορούν να αυτοματοποιηθούν γλιτώνοντας πολύ χρόνο που μπορεί να αξιοποιηθεί σε άλλες ανάγκες. Επίσης, προσθέτουν μεγάλη αξιοπιστία καθώς αναπτύσσονται πολύ-επίπεδα προσφέρουν λεπτομερή αποτελέσματα που συνήθως ο ανθρώπινος παράγοντας δεν μπορεί να προσφέρει. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εφαρμογές 100% στα μέτρα σας.

Σε τι διαφέρουμε

Συνεχίζουμε το δύσκολο μονοπάτι που όμως μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και πρωτοτυπούμε ξανά στις πρακτικές μας. Ο τρόπος είναι απλός, δεν χρησιμοποιούμε τις τεχνολογίες ως πανάκεια πέφτοντας στο συχνό ατόπημα του να χρησιμοποιούμε τα ίδια λειτουργικά συστήματα ή γλώσσα προγραμματισμού ξανά και ξανά απλά επειδή την γνωρίζουμε καλύτερα. Η εμπειρία της ομάδας μας είναι τέτοια έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές τεχνολογίες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project. Δεν προτιμούμε το σίγουρο αλλά πεπαλαιωμένο, πρωτοτυπούμε και δοκιμάζουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες για να υλοποιούμε έργα αποδοτικά, ευέλικτα και με διάρκεια στον χρόνο.