Ο μισός πληθυσμός του πλανήτη

είναι πλέον συνδεδεμένος στο Internet.
κοινωνικά δίκτυα και

Διαδικτυακό marketing

Το ηλεκτρονικό marketing και τα κοινωνικά δίκτυα είναι συχνά ένας χαώδης τόπος για μια επιχείρηση. Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest…; Σε ποιο από όλα να δραστηριοποιηθώ και γιατί; Οι πληροφορίες είναι πολλές και εμείς μπορούμε να βρούμε την βέλτιστη φόρμουλα που ταιριάζει στην εταιρεία σας.


Αρχικά, να απαντήσουμε στο ερώτημα… Γιατί;


Τα νούμερα είναι ξεκάθαρα το 75% των Ευρωπαίων έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο και αφιερώνουν τουλάχιστον 30 ώρες το μήνα σε αυτό. Το 1\3 αυτό του χρόνου, είναι αφιερωμένο στα κοινωνικά δίκτυα. Τα έσοδα από τις διαδικτυακές πωλήσεις ανέρχονται σε πάνω από 300 δις ετησίως. Ο μέσος Ευρωπαίος, χρησιμοποιεί το smartphone του 50-150 φορές την ημέρα.

Το 75% των Ευρωπαίων έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο

και αφιερώνουν τουλάχιστον 30 ώρες το μήνα σε αυτό.

Εμείς τι κάνουμε;

Είμαστε ένα εξωτερικό τμήμα marketing που με πολύ μικρότερο κόστος από την συντήρηση ενός εσωτερικού μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε την εταιρική ταυτότητα σας στο κόσμο του digital marketing.

Ένας κλασσικός τρόπος διαφήμισης ήταν και συνεχίζει να είναι η αφίσα ή μαρκίζα της επιχείρησης σας σε πολυσύχναστα μέρη. Πλέον, δεν υπάρχει πιο πολυσύχναστο μέρος από τα Social Media! Εμείς γνωρίζουμε όλα τα μυστικά για να δημιουργήσουμε την δική σας «μαρκίζα» η οποία έχει πλέον την δυνατότητα να αλληλοεπιδρά με τον κόσμο, να δημιουργεί ιστορίες μέσα από τις αναρτήσεις τις και μετά να παρακολουθεί την ιστορία της να αναμεταδίδεται από χρήστη σε χρήστη.

Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες πολύ-επίπεδες που στοχεύουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας αλλά και στην «εκπαίδευση» του κοινού. Η εμπειρία μας στον χώρο μας έχει διδάξει ότι οι εταιρείες συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να επικοινωνήσουν στον κόσμο τι είναι ακριβώς αυτό που κάνουν ή γιατί «πρέπει» να αγοράσουν το προϊόν τους. Με τα social media επικοινωνούμε με ξεκάθαρο και εύκολο τρόπο όλα τα μηνύματα που η επιχείρηση σας θέλει να μεταδώσει στο αγοραστικό της κοινό.

Μέσα από την δημιουργία μιας κοινότητας συμβάλλουμε αισθητά στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και αυτό συχνά αποτελεί κομβικό σημείο που θα φέρει και νέους πελάτες. Τα reviews, τα σχόλια και τα likes δεν είναι απλά κουμπάκια είναι εργαλεία marketing!

Ενδιαφέρομαι